TIBRO Innebandyklubb
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel
Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar våra hemmamatcher i Sporthallen Tibro. Vi har lag från ungdomar till seniorer och både pojklag och flicklag.

Ni hittar oss här;
Sporthallen Tibro
Gymnasiegatan 27
54332 Tibro

Köp biobiljetter billigare via Sponsorhuset!
2019-04-12 09:35
Nu går det att köpa värdekoder till Filmstaden och Svenska Bio!
Enbart 99kr (ordinarie pris 160kr)

Tillsammans med Sponsorhuset så kommer här ett fantastiskt erbjudande till alla i Tibro IBK . I Sponsorhuset Shop får du köpa biobiljetter för bara 99 kr styck och varje köp ger 5% till Tibro IBK . Erbjudandet är först till kvarn och så långt lagret räcker (max 10 biljetter per person). Köp dina biljetter via denna länk: https://shop.sponsorhuset.se/brand/Filmstaden?hash=7454dea72c7c18ce10871a1779ce1bdf&club=Tibro IBK

Luta dig tillbaka framför en bra film i biosalongens mysiga atmosfär! Vid köp av denna produkt mejlas en värdekod till din angivna e-postadress. Denna värdekod använder du för köp av en ordinarie biobiljett till valfri film på Filmstaden och Svenska Bio.
Matchinformation Örebrocupen 5-7 april 2019
2019-03-23 18:18
Spelschemat är nu klart för Örebrocupen 2019!
Då matcher spelas lite varstans i och runt Örebro så är det ju bra att hitta till rätt plats. Vilka möter vi i nästa match? Hur ligger vi till i lagets grupp?

Länkarna nedan hjälper er med frågorna ovan, men även att få en länk till en vägbeskrivning till nästa match. Länkar finns även till övriga lag i Tibro Innebandyklubb.

Information om matcher, spelplaner, motståndare, tabeller med mera, och framförallt när och var matcherna spelas hittar ni på länkarna nedan!
Ta och kolla in och även handla i vår Shop!
2019-03-20 21:33
Supportertröja eller mössa, men även träningskläder mm
Ni har väl inte missat att vi har en liten Shop här på hemsidan?
Här kan ni handla förutom supportartiklar även träningskläder och om det önskas tryck så kan det med beställas!

Gå till vår shop genom att klicka här, annars så hittar ni länken upp till höger i toppmenyn!

Tänk på att snart är det dags för Örebrocupen och våra spelare behöver allt stöd som de kan få!
Säsongen 2018/19 tog slut efter kvalförlust
2019-03-15 08:30

Vi I seniorlaget har tagit stora steg framåt under säsongen som enskilda spelare men framför allt som lag. Det gav oss en andra plats I serien och chans att kvala uppåt men det blev förlust i 2 raka matcher mot Falköping efter den sista i onsdags kväll borta, denna gång efter förlängning och därmed är säsong 18/19 över.

Det gäller att ta med sig allt bra vi gjort och förbättra de små detaljerna så kommer laget komma tillbaka än starkare nästa säsong

Det är ett privilegium att ha fått tränat och coachat laget under säsongen ihop med Wille.

Som ansvarig seniortränare vill jag TACKA tränarkollegan Wille, spelarna, styrelsen, föreningen,

alla ledare och alla ungdomsspelare som stöttat oss genom denna fantastiska säsong.

Det är som sagt ett privilegium att få leda ett lag i en bra och välskött förening som Tibro IBK.

TACK ALLA i TIBRO IBK

// Fredrik Gertsson

Senioransvarig 2018/19

Fakturering av Newbody och Ravelli
2018-12-05 12:19
Tibro IBK skickar en faktura via SportAdmin per mail och till medlemsapp för försäljningar av Idrottsrabatten, Newbody och Ravelli.