TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr o m säsong 2020/21 våra hemmamatcher och har våra träningar i Baggebohallen i Tibro. Vårt Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag upp till seniorer herrar.
Alla som vill är välkomna att delta i vår verksamhet från liten till stor.

Ni hittar oss här;
Baggebohallen Tibro
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro                       Vägbeskrivning till Baggebohallen
Seger i hemmapremiären mot Vara IBK
2022-10-03 19:07
Tibro IBK’s herrar vs Vara IBK

Tibro IBK’s blå herrar bjöd på målfest i Baggebohallen i hemmapremiären mot Vara IBK i division 2. Av 18 mål gjorde Tibro elva och tog därmed sin första seger för säsongen. Det blev en målfest där Tibro styrde matchen i stort sett hela vägen.

Tränare Christopher Uhrbom:
- Vi fick en bra start på matchen, men vi bjöd på lite för mycket. Totalt sett tycker jag ändå inte att det var så mycket att snacka om. Skönt att vinna tidigt på säsongen. Det är ett kvitto för killarna då vi har en ung trupp där många av spelarna inte varit på den här nivån tidigare. Det är skönt att se att det fungerar för oss. Tibro vann matchen med 11-7.

Målen Tibro: Kristoffer Gustafsson 3, Axel Sirén 2, Marcus Wiechert 2, Axel Lindberg, Alexander Nicklasson, Hampus Fredriksson, Felix Brewitz.

Nästa seriematch för Tibro’s herrar spelas borta mot Skövde IBF i Kavelbro Arena lördag 8/10 kl.16.00.

Hemmapremiär Säsong 2022/23 i division 2.
2022-09-28 21:49
Tibro IBK Senior

Hemmapremiär!

Äntligen står hemmapremiär för dörren och vi får öppna Baggebo Arena för första match i serien av division 2 där Tibro tagit plats säsong 2022/23.
Detta ser vi alla fram emot!

Fredag 30/9 kl.19.30 har Tibro IBK’s herrar besök av Vara IBK som förra säsongen spelade i division 2 där laget placerade sig i mitten av tabellen.
Vi får i hemmapremiären se två derbylag som är vassa och med mycket energi där allt kan hända. Vi är så stolta att få spela i vår hemmaarena Baggebo som är av mycket hög klass och det borgar för bra evenemang vid varje match.
Bistron är laddad med allt som kan efterfrågas för att höja trivsel och stämning denna kväll.

Vi hälsar lagen, domare och all publik välkomna till en riktigt innebandyfest när vi nu drar igång säsongen med första hemmamatch!

Matchen sänds även på www.innebandy.tv:

Varmt välkomna till Baggebo!

Förlust i premiären mot IBK Lockerud Mariestad.
2022-09-28 16:10
Tibro IBK vs IBK Lockerud Mariestad i seriepremiär.

Förlust i premiären!
Det blev förlust i premiären där Lockerud var numret för stort.
Tibro står upp bra i 2 perioder och ställningen inför sista perioden var 5-4 till hemmalaget Lockerud.
I sista perioden rinner det iväg målmässigt och slutresultatet skrivs till 11-6.

Varmt välkomna på hemmapremiär på fredag 30/9 kl.19.30 när Vara gästar!

Seriepremiär för Tibro IBK senior vs IBK Lockerud Mariestad
2022-09-21 10:36
Tibro IBKs herrar vinner kval till division 2.

Fredag 23/9 kl.19.30 har Tibro IBK’s herrar seriepremiär för säsong 2022/23.
Tibro gästar IBK Lockerud Mariestad i Novab Arena där Tibro möter ett Lockerud som förra säsongen spelade i division 1 men som inte lyckades hålla sig kvar i division 1.

Vi vet att Tibro som vann kvalet till division 2 mot Falköping är ett ungt lag med mycket energi och en vilja att vinna match. Vi ser fram emot en säsong med många spännande derby och ett Tibro IBK som är med i matchen redan från start!

Tränare Christopher Uhrbom om premiären:

- Äntligen är det dags att spela om poäng igen och vi är enormt taggade inför premiären på fredag! Lockerud borta är tuffaste möjliga start för oss då Lockerud troligen kommer vara med i toppen när tabellen summeras. Vi hoppas på en bra inramning med många tillresta bortasupportrar klädda i blått. Väl mött!

Fredag 30/9 kl. 19.30 har Tibro IBK hemmapremiär i Baggebohallen då Tibros herrar gästas av Vara IBK.

Kom alla Tibrosupportrar och heja fram våra herrar till vinst!

Klassinnebandy i Baggebohallen 15/10
2022-09-20 11:30

Tibro IBK bjuder in till klassinnebandy för barn från förskoleklass upp till årskurs 4 att spela innebandy lördag 15 oktober.

Anmälan senast 30/9 till lagansvarig.

Varje lag/klass måste utse någon lagansvarig/förälder som anmäler laget här på hemsidan under valet KLASSINNEBANDY  till höger i menyn där formulär fylls i om laget.

Mer information om dagen kommer inom kort och inbjudan är nu utdelad till skolorna.

Välkomna att delta i Klassinnebandy 2022!

Innebandyskolan Flickor & Pojkar 16, 30/09 08:35
Pojkar 11, 14/09 20:53