TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr o m säsong 2020/21 våra hemmamatcher och har våra träningar i Baggebohallen i Tibro. Vårt Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag upp till seniorer herrar.
Alla som vill är välkomna att delta i vår verksamhet från liten till stor.

Ni hittar oss här;
Baggebohallen Tibro
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro                       Vägbeskrivning till Baggebohallen
FLYTTAD! Hemmamatch med Tibro IBK vs Falköpings IBK. FLYTTAD!
2022-01-03 18:48
Bortamatch mot Falköpings IBK

FLYTTAD match på söndag pga bekräftad Covid hos spelare i gästande lag!

På söndag 9/1 kl.17.00 är alla varmt välkommen till en riktig innebandyfest i Baggebo Arena där vi hoppas på allas bidrag.

Tibro IBK möter ett utav topplagen i serien, Falköpings IBK, och ska givetvis ha revansch!

Vi hoppas och tror i skivande stund att vi med restriktioner får bjuda publik på en spännande match med två lag som verkligen kan innebandy.

Tibro IBK ligger just nu trea i tabellen, div 3 och har sikte på toppen i serien.

Välkomna alla supportrar att heja fram vårt Tibro till ytterligare en vinst!

OBS! Covid-bevis och legitimation gäller för tillträde till matchen!

Förlust mot Fröjereds IF
2022-01-03 18:39
Derby mot Fröjererds IF

Tibro förlorade 3 viktiga poäng mot Fröjereds IF i omgång 10 innan jul.

Det var en tung match där gästerna tidigt tog ledningen och där Tibro hela tiden låg efter, även om våra blåa herrar kom ikapp men då det var ont om tid så matchen slutade 6-7 till Förjered.

Nästa hemmamatch spelas i Baggebohallen söndag 9/1 kl.17.00 mot Falköpings IBK som också är ett utav topplagen i serien.

Vi hoppas på att vi får välkomna pubilk till matchen trots rådande smittspridning.

Matchen sänds även live på www.innebandy.tv:

Oskar Gradh, Tibro IBK uttagen till distriktslaget Västergötland.
2021-12-15 12:34
Målvakt Oskar Gradh

Tibro IBK är stolta att meddela att vår målvakt i junior/senior, Oskar Gradh är uttagen till distriktslaget som kommer att åka och representera Västergötland vid SDF-SM 2022 den 6-9 Januari 2022 i Nyköping/Oxelösund.

Tibro IBK gratulerar Oskar till utmaningen och vet att Oskar kommer försvara kassen på hög nivå.

Grattis och lycka till!

Ledare klara till Distriktslaget för pojkar födda 2006
2021-12-15 12:08

Nu har Svenska Innebandyförbundet presenterat de ledare som kommer ansvara för Distriktslaget pojkar födda 2006.

Kapten för detta lag kommer att vara Frederick Söderblom från IBK Vänersborg. Övriga ledare i staben är Christopher Uhrbom från Tibro IBK och Robert Svenningsson från IBK Vänersborg.

P06 laget kommer att spela SDF-SM 2023 men startar upp med breddsamlingar under våren 2022.

Tibro IBK är stolta över Christophers uttagning och grattulerar honom till kommande utmaning!

Derby med Tibro IBK Senior vs Fröjereds IF
2021-12-15 08:53
Tibro IBK Senior

På lördag 18/12 kl.17.00 är alla varmt välkommen till en riktig innebandyfest i Baggebo Arena där vi hoppas på allas bidrag.
Du vet ju att det är gästen som gör festen! Förutsättningarna kan inte bli bättre. Derby, seriefinal och en fulladdad bistro med allt gott ni behöver för att fullända kvällen.
Efter en knackig start på säsongen har de blå en fin trend med 8 matcher utan förlust varav 7 raka vinster. Dock betyder det absolut ingenting på lördag. Då handlar det om hårt jobb i 60 minuter och offervilja, inget annat.

Serien är oerhört tight med 3 (!) lag i toppen av serien efter 9 spelade omgångar där endast målskillnad skiljer. Inget avgörs på lördag men det är ingen överdrift att det är viktiga poäng det spelas om.

Välkomna alla supportrar att heja fram vårt Tibro till ytterligare en vinst!

OBS! Covid-bevis och legitimation gäller för tillträde till matchen!