TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr o m säsong 2020/21 våra hemmamatcher och har våra träningar i Baggebohallen i Tibro. Vårt Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag upp till seniorer herrar.
Alla som vill är välkomna att delta i vår verksamhet från liten till stor.

Ni hittar oss här;
Baggebohallen Tibro
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro                       Vägbeskrivning till Baggebohallen
Sirén stärker truppen
2022-08-02 09:37

Herrlaget stärker truppen och det är Axel Sirén som ansluter från Skövde IBF.
Axel startade sin innebandykarriär i Tibro IBK i innebandyskolan men har efter det tillhört Skövde.

Axel om att spela i blått säsongen 22/23:

-Det känns bra, verkar som ett skönt gäng och laget har samma inställning som mig. Vi strävar efter samma mål vilket känns super.
Jag ser fram emot massa derbyn och framför allt att få spela mot Skövde IBF och spela mot alla gamla kompisar.
Längtar till att säsongen ska börja!

Tränare Christopher Uhrbom om Axel:

-Axel är en superkille som har rätt attityd och kommer stärka en redan fin kultur i laget. I Axel  får vi en spelartyp vi saknar, han är en fysisk spelare som kan användas på flera positioner. Det ska bli jättekul att följa Axels utveckling hos oss!

Vi hälsar Axel varmt välkommen!

Tibro IBK’s Föreningsavslutning 2021/22
2022-04-30 08:46
Spelare i Tibro IBK på föreningsavslutning.

Tibro IBK’s föreningsavslutning i Baggebohallen under fredagskvällen blev mer än lyckad. Förväntningarna var höga efter flera år då det inte gått att genomföra någon gemensam avslutning pga pandemin.

Utav förenings ca 200 spelare deltog  ca 160 spelare i alla åldrar och med mycket publik i form av familjer blev festen fulländad!

Det var 18 lag som deltog i smålagsspel och därpå prisutdelningar. Under kvällen serverades alla i hallen grillade hamburgare och nybakade bullar.

Tack alla spelare, ledare, medlemsfamiljer och övriga engagerade för deltagande som gjorde kvällen till en fantastisk fest!

Varma Hälsningar

Kallelse till årsmöte för Tibro IBK 21 juni.
2022-04-22 17:28
Bildgalleri från avgörande kvalmatch i Falköping
2022-04-22 17:02
Tibro IBKs herrar vid avgörande kvalmatch till division 2 mot Falköpings IBK

Tibro IBK P09/10 vinnare i Örebrocupen
2022-04-10 10:55
Tibro IBK P09/10. Cupseger i Örebrocup 2022

Vinst i Örebrocupen för P09/10!
Efter tufft motstånd i gruppen där laget presterade bättre och bättre blev det på söndagen B-slutspel. Efter att ha besegrat IBK Runsten och Enebybergs IF och endast släppt in 2 mål stod Djurö Vindö IF för motståndet i finalen.
Det blev en jämn tillställning med 0-1 underläge efter första perioden där Tibro kvitterade till 1-1 fyra minuter in i andra perioden. Resultatet stod sig och matchen avgjordes på straffar.

Stor straffhjälte blev William Larsson som räddade två straffar.

Målskyttar i finalen:
Elliot Uhrbom
Alex Windestål (straff)
Vincent Samuelsson (straff)

Nyckeln till cupsegern var en stark defensiv och duktiga målvakter kombinerat med stor vilja och kämparglöd från hela laget!

Vi gratulerar P09/10 till lagets första cupseger!

Flickor & Pojkar 09/10, 10/04 18:14