TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr o m säsong 2020/21 våra hemmamatcher och har våra träningar i Baggebohallen i Tibro.
Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag från ålder födda 2016 upp till A-lag herrar, plus träningsgruppen motionärer.
Alla som vill är välkomna att delta i vår verksamhet från liten till stor.
Om du/ ni vill prova på att träna/ spela innebandy i Tibro IBK klickar ni på den blå BLI MEDLEM
uppe till höger. Då får ni en provperiod innan faktura automatiskt skickas ut.

Ni hittar oss här;
Baggebohallen Tibro
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro                       Vägbeskrivning till Baggebohallen
2023-01-24 18:02

På lördag 28/1 kl.17.00 gästas Tibro IBKs herrar av Skara IBK i div.2.

Det blir ett möte mellan två högt presterande lag som vill ligga långt upp i serielistan.

Som tidigare i matchderbyn i hemmahallen så väntas mycket härlig publik.

Kom i tid!

Välkomna!

Viktig vinst i Stöpen!
2023-01-24 17:32
Tibro IBK vs Stöpen IBK 5-7. Foto: SLA

Det blev 3 p i den viktiga matchen mot Stöpen efter en match som spelmässigt inte kommer bli ihågkommen av någon. Däremot var inställningen de blå krigarna visade när matchen stod och vägde i andra perioden fantastisk.

Stöpen gör 4-3 genom Emil Lilja som var bäst i Stöpen för kvällen. Därefter stänger Tibro perioden med två mål på lika många minuter.
Efter en kontrollerad sista akt skrevs slutresultatet till 5-7.
Tibro vill mer och vinner välförtjänt. Bäst i Tibro för kvällen var firma Fredriksson/Blomqvist som avgjorde med några vassa individuella prestationer.

Varmt välkomna till Baggebohallen nu på lördag 28/1 kl 17 när Skara kommer på besök!

Matchen hemma mot Skara IBK sänds även live på:

2023-01-16 16:07

Tibro IBK vs Skövde IBF
2023-01-05 16:37

Tibro IBK önskar alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

Nu är vi efter jul- och nyårsuppehåll inne i andra delen av säsong 2022/23 och många matcher återstår för Tibro IBKs olika lag.

För Tibro IBKs Seniorer väntar match på lördag 14/1 kl.17.30 i hemmahallen Baggebo.

Då gästas Tibro av topplaget Skövde IBF som ligger på andra plats i tabellen efter 13 spelade matcher av totalt 22 i seriespel.

Tibros Seniorer ligger på 9e plats och har mycket att spela för då lagen i mitten ligger med täta poäng i placering.

Vi hälsar Skövde IBF välkomna och hoppas att vi åter får fylla hallen med supportar och stor härlig publik som skapar stämning i Baggebo Arena! Kom i tid, det lär bli fullsatt!

Välkomna!

3 poäng mot Tranemo!
2022-12-05 11:50

Det blev 3 nya poäng för A-laget när Tranemo gästade på lördagskvällen.

3-2 och ledning efter första perioden blev 5-3 efter andra. När Kristoffer Gustafsson, bryter en kontring och gör viktiga 6-3 tidigt i sista perioden får Tibro lite luft under vingarna och spelar samtidigt ett uppoffrande försvarsspel.

Matchen slutar 7-4 efter en kontrollerad sistaperiod.

På fredag 9/12 kl 19.30 kommer Lockerud till Baggebohallen när serien vänder.

Varmt välkomna!

Flickor 12/13, 30/10 20:08