TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr o m säsong 2020/21 våra hemmamatcher och har våra träningar i Baggebohallen i Tibro.
Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag från ålder födda 2017 upp till A-lag herrar, plus träningsgruppen motionärer för dam och herr.
Alla som vill är välkomna att delta i vår verksamhet från liten till stor.
Om du/ ni vill prova på att träna/ spela innebandy i Tibro IBK klickar ni på den blå BLI MEDLEM
uppe till höger. Då får ni en provperiod innan faktura automatiskt skickas ut.

Ni hittar oss här;
Baggebohallen Tibro
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro                       Vägbeskrivning till Baggebohallen
Tibro IBK Herr vs IBK Lockerud Mariestad 10/2
2024-02-09 23:21

Tibro IBK’s herrar vs IBK Lockerud Mariestad 10/2 kl.17.00.

Välkomna till ett hett derby i hemmahallen Baggebo.

Senast Tibro mötte Lockerud på bortaplan tog de röda hem poängen med uddamål som kändes oklar i dömningen då bollen rullade utmed mållinjen i en stolpträff i Tibromålet.

IBK Lockerud som ligger på en andra plats i tabellen för div.2 har många segrar hittills i säsong.

Vi vet att de blå herrarna har ett mål i sikte att ta viktiga poäng för fortsatt kontrakt i division  2

Se nu till alla Tibrosupportrar att fylla hallen med stöttning för vårt Tibrolag i ett hett derby!

2024-01-23 11:55

Tibro IBK’s herrar vs Rydboholms SK 28/1 kl.15.00.
Härlig seger senast i derby mot BK Halna!
Närmast väntar match mot Rydbolms SK. Rydbolm som ligger strax efter Tibro i tabellen och är ett lag som Tibro varit jämna med vid tidigare drabbningar.

Nu hoppas hela blåa Tibro på tre nya poäng för att säkra fortsatt kontrakt i div.2 där Tibro hör hemma.

Se nu till alla Tibrosupportrar att fylla hallen med stöttning för vårt Tibrolag!

Seger för Tibro IBK’s herrar vs BK Halna
2024-01-23 11:53

Seger för Tibro IBK!
Tibro IBK:s seniorer tog 3 blytunga poäng mot BK Halna.
Segersiffrorna skrevs till 7-5.
Segern grundlades i första perioden där hemmalaget visade upp en hög effektivitet och gick ifrån till 4-1, där Jesper Blomqvist inledde målskyttet med ett välriktat skott i krysset.
I andra perioden följdes lagen åt och det stod 5-2 inför slutakten.
Där fick hemmalaget chansen i PP.
Något de utnyttjade då Marcus Wiechert snyggt vände bort sin försvarare och avslutade i bortre krysset till 6-2.
Halna reducerade till 6-3 , men strax därefter avgjorde Tibro matchen med matchens delikatess.
Axel Gertsson slog på ett frislag från eget försvarshörn en 30-meterslyra där Hampus Fredriksson löpte sig loss från sin försvarare och avslutade kliniskt på volley till en jublande, kokande Baggebohall.
Halna reducerade i slutskedet 2 ggr om till 7-5.
Men hemmalaget höll undan till en säker seger💙🤍

Vi håller ihop laget bra i försvarsspelet och håller dom utanför oss hela matchen. Vi är trygga med bollen i många sekvenser som i slutändan straffar Halna.
Fina mål och Lucas var fantastisk i målet.
Säger den rutinerade backen Robin Enoksson!

Kommande match spelas hemma i Baggebo Arena söndag 28/1 kl.15.00 då Rydboholms SK kommer på besök.

Tibro IBK’s tjejlag F12/13 vs Fröjereds IF
2024-01-23 11:38

Ännu en fantastisk insats av Tibro IBK’s tjejlag F12/13 i match mot Fröjereds IF!

Tibro IBK vs BK Halna
2024-01-21 11:25

Tibro IBK’s herrar vs BK Halna 21/1 kl.14.00.
Tibro har viktiga matcher framför sig. Först  mot BK Halna 21/1 och Rydboholms SK söndag 28/1.
Närmast derby med BK Halna på besök.
Tidigare säsonger när lagen mötts har det varit täta matcher med mycket energi och snabba svängningar i resultat. Senast lagen möttes tog BK Halna hem segern.

Flickor & Pojkar 14, 01/10 14:21
Herrseniorer, 27/09 16:29