TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr om säsong 2020/21 våra hemmamatcher i Baggebo-hallen i Tibro.
Vi kommer under denna säsong ha träningar i framförallt Baggebo-hallen men även till viss del i Tibro Sporthall.
Vårt Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag upp till seniorer herrar.

Ni hittar oss här;

Baggebohallen Tibro (Huvud-Arena)
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro

Sporthallen Tibro
Gymnasiegatan 27
54332 Tibro

Nya direktiv från FHM och RF angående pandemin!
2020-10-29 19:11
Följande gäller från och med idag 29 oktober till och med 19 november:

Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 29 oktober-19 november ställs in.

OBS! På alla nivåer.

Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Ombyte hemma gäller!

Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom.

Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.

Västergötlands IBF uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.

Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

Läs mer från Folkhälsomyndigheten
Tibro IBK Herr vs Mullsjö AIS Utveckling är INSTÄLLD!
2020-10-25 11:35
Kommande match för våra seniorer i division 3 är hemma i Baggebo Arena söndag 1 november kl.17.30. MATCHEN ÄR INSTÄLLD OCH FRAMFLYTTAD!
Då är det åter dags för vårt team att plocka fram vinnarinställningen och kamma hem en trea i protokollet! Vi tror att Tibro står rustat för en bra match och vi vet att herrarna ligger i hårdträning för att fortsätta serien som de har börjat!

Matchen kommer att spelas med publik vilket vi återkommer till hur stort antal vi släpper in.
Matchen kommer även att sändas live på innebandy.tv. Se länk nedan. Vid streaming via innebandy.tv bidrar ni även och stöttar Tibro IBK med en summa. Tack!

Förlust mot ett piggt Fagerhult
2020-10-19 10:11
Andra period 1-3 till Fagerhult Habo IBK

I femte omgången tog våra blå krigare emot Fagerhult Habo hemma i Baggebo Arena. FHIB började starkt och trummade på med högt bolltempo och hot från alla håll. Innan vi vaknat gjorde bortalaget både 0-1 och 0-2 innan det gått 4 minuter av första perioden. FHIB fortsatte skapa chanser men vi arbetade oss succesivt in i matchen och när vi får chansen i PP i slutet av första perioden väntar Wiechert till att klockan slår 19:59 innan han sätter 1-2 i.

Andra perioden styr gästerna sett till bollinnehav men vi vinner perioden med 3-2 efter att vi fick momentum och kunde ta tillvaro på det psykologiska övertaget ett par snabba mål kan innebära.

I tredje perioden gör FHIB 3 mål på 3 minuter i inledningen vilket blir matchavgörande. Vi chansar lite och står högre på dem men lyckas inte förvalta lägena vi skapar. FHIB tar till vara på ytorna som uppstår och straffar oss. Slutresultatet 5-11 speglar inte helt matchbilden och är lite onödigt stora men FHIB vinner rättvist, inget snack!

Vi tar med oss en bra andraperiod och bra inställning matchen igenom. Trots förlust var detta en betydligt bättre prestation är senast hemma mot Fritsla, det bygger vi vidare på!

Prestationsmässigt gör Mathias Haane en riktigt fin match med bra attityd och jobbar föredömligt i defensiven. Även Felix Brewitz gör en bra match med sitt lojala slit över hela banan, han får även pris som hemmalagets bästa spelare.

Nästa hemmamatch spelas mot Mullsjö AIS Ungdom som gästar Baggebo Arena 1/11 kl 17.30. Matchen sänds även på innebandy.tv

Tibro IBK Herrar vs Fagerhult Habo IB. Omgång 5 div.3
2020-10-13 13:55
Senaste matchen mot Fritsla IF
På lördag 17 oktober kl.16.oo i Baggebo Arena är det åter dags för seniormatch i omgång 5, div.3.  Då gästas Tibro IBK av Fagerhult Habo IBK i vår hemma-arena.
Vi tror att våra seniorer då är taggade inför ett möte på hög innebandynivå!

Matchen spelas med publik på 50 inbjudna gäster.
Matchen på lördag 17 oktober mot Fagerhult Habo IBK kommer sändas live på innebandy.tv.

Vinst för Tibro IBK - Fritsla IF i förlängning
2020-10-11 22:44
Center Johan Burman duellerar
Fjärde omgången i div.3 mellan Tibro IBK och Fritsla IF blev en riktig rysare med ett Tibro som övertygade in i andra period (5-2). I tredje period kom Fritsla igen och match på ordinarie tid slutar med lika. 6-6 var ett faktum. Tibro IBK visar i förlängning vem som egentligen bör vinna.
Matchen slutar 7-6 till Tibro IBK som nu ligger på första plats i tabellen med 11 poäng före Falköpings IBK.

På lördag gästas Tibro IBK av Fagerhult Habo IBK i vår hemma-arena Baggebo.
Då hoppas vi på ytterligare en övertygande match från vårt seniorlag.

Matchen lördag 17 oktober mot Fagerhult Habo IBK kommer sändas live på innebandy.tv.

Flickor & Pojkar 11, 26/09 13:41
Pojkar 13, 16/09 19:42