TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr o m säsong 2020/21 våra hemmamatcher och har våra träningar i Baggebohallen i Tibro. Vårt Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag upp till seniorer herrar.
Alla som vill är välkomna att delta i vår verksamhet från liten till stor.

Ni hittar oss här;
Baggebohallen Tibro
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro                       Vägbeskrivning till Baggebohallen
Tibro IBK’s Föreningsavslutning 2021/22
2022-04-30 08:46
Spelare i Tibro IBK på föreningsavslutning.

Tibro IBK’s föreningsavslutning i Baggebohallen under fredagskvällen blev mer än lyckad. Förväntningarna var höga efter flera år då det inte gått att genomföra någon gemensam avslutning pga pandemin.

Utav förenings ca 200 spelare deltog  ca 160 spelare i alla åldrar och med mycket publik i form av familjer blev festen fulländad!

Det var 18 lag som deltog i smålagsspel och därpå prisutdelningar. Under kvällen serverades alla i hallen grillade hamburgare och nybakade bullar.

Tack alla spelare, ledare, medlemsfamiljer och övriga engagerade för deltagande som gjorde kvällen till en fantastisk fest!

Varma Hälsningar

Kallelse till årsmöte för Tibro IBK 21 juni.
2022-04-22 17:28
Bildgalleri från avgörande kvalmatch i Falköping
2022-04-22 17:02
Tibro IBKs herrar vid avgörande kvalmatch till division 2 mot Falköpings IBK

Tibro IBK P09/10 vinnare i Örebrocupen
2022-04-10 10:55
Tibro IBK P09/10. Cupseger i Örebrocup 2022

Vinst i Örebrocupen för P09/10!
Efter tufft motstånd i gruppen där laget presterade bättre och bättre blev det på söndagen B-slutspel. Efter att ha besegrat IBK Runsten och Enebybergs IF och endast släppt in 2 mål stod Djurö Vindö IF för motståndet i finalen.
Det blev en jämn tillställning med 0-1 underläge efter första perioden där Tibro kvitterade till 1-1 fyra minuter in i andra perioden. Resultatet stod sig och matchen avgjordes på straffar.

Stor straffhjälte blev William Larsson som räddade två straffar.

Målskyttar i finalen:
Elliot Uhrbom
Alex Windestål (straff)
Vincent Samuelsson (straff)

Nyckeln till cupsegern var en stark defensiv och duktiga målvakter kombinerat med stor vilja och kämparglöd från hela laget!

Vi gratulerar P09/10 till lagets första cupseger!

Förlängt kontrakt med huvudtränare Uhrbom 2+1år!
2022-04-08 17:39
Tibro IBKs huvudtränare Christopher Uhrbom.

Kontrakt med huvudtränare till nästa säsong 2022/23 är nu klart med vår eminenta Christopher Uhrbom som nu skrivit på för ytterligare 2+1år!

Tibro IBK är mycket stolta över föreningens representationslag och avancemang upp till division 2 kommande säsong 2022/23. Det är en fantastisk prestation och ett målmedvetet focus från hela herrtruppen och ledare som avslutar säsongen med seger i kvalet till 2an.

Vi frågar tränare Uhrbom om valet att fortsätta uppdraget:
- Det är en ynnest att verka i en förening som Tibro IBK. Föreningen växer och det finns en framåtanda i styrelsen som genomsyrar hela föreningen.
Efter två säsonger som tränare för herrlaget där en säsong blev avbruten pga Covid var det ett lätt beslut att fortsätta när frågan kom.
Vi har ett spännande lag med en bra mix av ungt och något äldre spelare som ger en skön dynamik i gruppen.
Jag kommer fortsätta verka för att vi ska utveckla våra unga spelare och att det ska vara möjligt att spela innebandy på en OK nivå i Tibro.

Vi önskar Christopher lycka till!

Flickor & Pojkar 09/10, 10/04 18:14