TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr o m säsong 2020/21 våra hemmamatcher och har våra träningar i Baggebohallen i Tibro. Vårt Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag upp till seniorer herrar.
Alla som vill är välkomna att delta i vår verksamhet från liten till stor.

Ni hittar oss här;
Baggebohallen Tibro
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro                       Vägbeskrivning till Baggebohallen
Krav på Covid-bevis vid samtliga matcher i Tibro IBK från 1/12 -21
2021-12-01 22:31
Covidpass / Vaccinationsbevis

Tibro IBK har med information från riksidrottsförbundet beslutat att Covid-bevis gäller på Tibro IBKs samtliga matcher, även ungdomsmatcher, då vi har svårt att veta på förhand hur mycket publik det blir.

Detta är något vi har rätt att göra som förening även om det är under 100personer, och då även neka personer tillträde som saknar Covid-bevis. Om detta finns att läsa om på riksidrottsförbundets hemsida.

Spelare, lagledare och funktionärer räknas inte som publik men räknas in i antalet.

Föreningen har på alla sätt försökt få ut informationen. Den är mailad ut till alla medlemmar samt övriga berörda klubbar, IBKs lagledare samt information på övrig media.

Vi vet att detta innebär mer arbete runt arrangemang men vi hoppas att detta medför fortsatta arrangemang där vi får träffas och att alla besökare har förståelse för dessa åtgärder.

Bakgrund/Fakta:

Regeringens beslut av Covid-bevis eller restriktioner innebär att om verksamhetsutövaren väljer att kräva vaccinationsbevis, behöver de inte beakta de deltagarbegränsningar som Folkhälsomyndigheten ser behov av för de allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som hålls inomhus med fler än 100 deltagare.

Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna. Vaccinationsbeviset är en del av det så kallade covidbeviset.

På söndag 5/12 kl.17.00 spelar vårt A-lag match mot IBF Horsby då alla är välkomna!

Storseger för Tibro IBK över Lockerud Ungdom
2021-11-29 13:59
Tibro IBK vs Lockerud Ungdom

Tibro IBK besegrade IBK Lockerud Ungdom med 11–3(4-0, 1-1, 6-2) på bortaplan på söndagen i division 3 Västergötland.

Tibro IBK tog en storseger i bortamötet med IBK Lockerud Mariestad på söndagen.

- Vi gör en fin bortamatch där vi inte bjuder på något och Lockerud blir straffade nästan varje gång de tappar boll, kommenterar den spelande tränaren Christopher Uhrbom.

Gästerna kopplade ett klart grepp om matchen redan efter de första 20 minuterna i LF-hallen i Mariestad.

Då ledde Tibro IBK med 4–0. I den tredje perioden gick bortalaget ifrån rejält i målprotokollet och segersiffrorna skrevs slutligen till 11–3.

Det här var Tibro IBK:s femte seger i årets seriespel efter sju spelade matcher. Tibro IBK är med i toppen av division 3 och ligger för närvarande på tredje plats.

– Detta är en fin laginsats men jag vill passa på att lyfta Alvin Strålman i mål som går in efter halva matchen efter skada på Oskar Gradh. Alvin står för en fantastisk seniordebut och får göra några riktigt fina räddningar.

Mål: Tibro IBK: Axel Lindberg 3, John Burman 2, Marcus Wiechert 2, Jesper Blomqvist, Kristoffer Gustafsson, Christopher Uhrbom, Alexander Nicklasson.

IBF Horsby står för motståndet i Tibro IBK:s nästa match som spelas på hemmaplan

söndag 5 december kl.17.00.

OBS! Covid-bevis med legitimation kommer vara krav för publik över 18 år vid arrangemanget.

Välkomna!

Matchen sänds även live på www.innebandy.tv:

Premiärmatch Tibro IBK’s flickor 12/13
2021-11-25 14:38
Tibro IBK’s flickor 12/13

I helgen som gick spelade Tibro IBKs flickor 12/13 som första match när de gästade Skövde IBF.

med stort driv omg engagemang gjorde de en fantastisk prestation. Efter glada hejarop åkte ett stort gäng hem som som nu är laddade för hemmamatch den 4 december då de möter IBK Lidköping.

Seniormatch flyttad till söndag 28/11 kl.18.00
2021-11-24 17:59

Matchen kommande helg är flyttad!

Tibro IBK Senior spelar match i omgång 6, division 3 på söndag 28/11 kl.18.00 mot IBK Lockerud Ungdom i ICA-Kvantumhallen, Mariestad.

9 poäng för Tibro IBKs herrar på en vecka!
2021-11-15 10:45
Tibro IBK vs Södra Vings IF

Tibro IBKs herrar drabbade samman med Södra Vings IF i division 3 på fredagskvällen.

Det slutade med en storseger för Tibrolaget som vann med 13-4 på bortaplan. Gästerna ledde med 3-1 redan efter första perioden och sedan växte ledningen successivt när Tibrolaget gjorde mål i strid ström.

Nästa match för Tibro IBKs herrar spelas mot IBK Lockerud Ungdom i ICA-Kvantumhallen, Mariestad lördag 27 november kl.10.00.

Nästa hemmamatch gästas Tibro IBK herrar av IBF Horsby som spelas i Baggebo Arena söndag 5 december kl.17.00.

Matchen sänds live på: