TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Bli medlem i Tibro Innebandyklubb
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar fr om säsong 2020/21 våra hemmamatcher i Baggebo-hallen i Tibro.
Vi kommer under denna säsong ha träningar i framförallt Baggebo-hallen men även till viss del i Tibro Sporthall.
Vårt Tibro IBK innefattas av pojk- och flicklag upp till seniorer herrar.

Ni hittar oss här;

Baggebohallen Tibro (Huvud-Arena)
Fågelviksleden Södra
543 50 Tibro

Sporthallen Tibro
Gymnasiegatan 27
54332 Tibro

En möjlig öppning av idrottshallar för inomhusträning!
2021-01-15 12:52
Tibro Kultur & Fritid har beslutat om en preliminär öppning av sportanläggningar.
Info från K&F:
I Tibro ser vi nu en förbättning beträffande smittspridningen av Coronaviruset Covid-19. Men fortfarande är läget i landet och Västra Götaland ansträngt.
Myndigheterna manar till att fortsatt ta ett stort eget ansvar för att förhindra smittspridning och kommunen har gjort lokala anpassningar utifrån vår situation.
Kommunens högstadieskola har övergått till distansundervisning till i första hand 24 januari. Det innebär att vi i första hand kommer öppna upp för verksamhet för barn i låg- och mellanstadieålder, födda 2008 och senare.
Beroende på hur myndigheter och skolhuvudmän beslutar om fortsatt distansundervisning för högstadieelever och äldre, så kommer vi att succesivt öppna upp våra övriga anläggningar och lokaler.

Om läget fortsätter att förbättras i Tibro och Skaraborg så ser vi att öppnandet skulle kunna se ut enligt följande:

18/1 Sportparkens konstgräsplan samt ishallen, för bokning av verksamhet för barn födda 2008 och senare. Även Tibro KKs elittjejer kan börja träna.

25/1 Preliminär öppnande utökas och omfattar även våra sporthallar.

Nu även för barn och unga födda 2005 och senare.

Det är under förutsättning att högstadiet helt eller delvis återgått till ordinarie verksamhet.

1/2 Preliminär öppning av samtliga uthyrda lokaler till alla grupper.

Vi kommer fortsatt att ha våra omklädningsrum stängda.

Viktigt är att alla föreningar fortsätter med rutiner kring sin verksamhet gällande gruppstorlekar mm för att minska och eliminera smittspridning.

Nästa beslut om ytterligare öppningar kommer torsdag 21/1.

Peter Doverholt

Kultur- & Fritidschef

Tibro Kommun

Inställd inomhusträning och match för samtliga åldrar!
2020-12-17 09:22
Följande gäller till och med 10 januari 2021:

På grund av stor smittspridning av Covid-19 i Tibro och framförallt bland lägre åldrar så har Tibro Kommun och kultur & fritid beslutat att fortsatt hålla idrottshallarna i Tibro stängda fram till 10 januari 2021.

Tibro IBK har därför beslutat att pausa samtliga träningar inomhus fram till 10 januari.
Innebandyförbundet har också pausat alla matcher till början av januari.
Fredag 18 januari kommer förbundet med nytt preliminärt datum för matcher.

OBS! På alla nivåer.

Vi återkommer med mer information inom kort.
Var rädda om er!

Mvh Styrelsen
gm Magnus
Inställd inomhusträning och match för samtliga åldrar!
2020-11-18 12:41
Följande gäller från och med idag 18 november till och med 29 november:

På grund av stor smittspridning i Tibro och framförallt bland lägre åldrar så har Tibro IBK beslutat att pausa samtliga träningar och matcher inomhus fram till 29 november.

OBS! På alla nivåer.

Vi återkommer med mer information inom kort.
Var rädda om er!

Mvh Styrelsen
gm Magnus

Läs mer från Folkhälsomyndigheten
Tibro IBK Herr vs Mullsjö AIS Utveckling är INSTÄLLD!
2020-10-25 11:35
Kommande match för våra seniorer i division 3 är hemma i Baggebo Arena söndag 1 november kl.17.30. MATCHEN ÄR INSTÄLLD OCH FRAMFLYTTAD!
Då är det åter dags för vårt team att plocka fram vinnarinställningen och kamma hem en trea i protokollet! Vi tror att Tibro står rustat för en bra match och vi vet att herrarna ligger i hårdträning för att fortsätta serien som de har börjat!

Matchen kommer att spelas med publik vilket vi återkommer till hur stort antal vi släpper in.
Matchen kommer även att sändas live på innebandy.tv. Se länk nedan. Vid streaming via innebandy.tv bidrar ni även och stöttar Tibro IBK med en summa. Tack!

Förlust mot ett piggt Fagerhult
2020-10-19 10:11
Andra period 1-3 till Fagerhult Habo IBK

I femte omgången tog våra blå krigare emot Fagerhult Habo hemma i Baggebo Arena. FHIB började starkt och trummade på med högt bolltempo och hot från alla håll. Innan vi vaknat gjorde bortalaget både 0-1 och 0-2 innan det gått 4 minuter av första perioden. FHIB fortsatte skapa chanser men vi arbetade oss succesivt in i matchen och när vi får chansen i PP i slutet av första perioden väntar Wiechert till att klockan slår 19:59 innan han sätter 1-2 i.

Andra perioden styr gästerna sett till bollinnehav men vi vinner perioden med 3-2 efter att vi fick momentum och kunde ta tillvaro på det psykologiska övertaget ett par snabba mål kan innebära.

I tredje perioden gör FHIB 3 mål på 3 minuter i inledningen vilket blir matchavgörande. Vi chansar lite och står högre på dem men lyckas inte förvalta lägena vi skapar. FHIB tar till vara på ytorna som uppstår och straffar oss. Slutresultatet 5-11 speglar inte helt matchbilden och är lite onödigt stora men FHIB vinner rättvist, inget snack!

Vi tar med oss en bra andraperiod och bra inställning matchen igenom. Trots förlust var detta en betydligt bättre prestation är senast hemma mot Fritsla, det bygger vi vidare på!

Prestationsmässigt gör Mathias Haane en riktigt fin match med bra attityd och jobbar föredömligt i defensiven. Även Felix Brewitz gör en bra match med sitt lojala slit över hela banan, han får även pris som hemmalagets bästa spelare.

Nästa hemmamatch spelas mot Mullsjö AIS Ungdom som gästar Baggebo Arena 1/11 kl 17.30. Matchen sänds även på innebandy.tv

Flickor & Pojkar 11, 26/09 13:41
Flickor 13, 06/09 21:14