Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Stark bortamatch av Tibro IBK: "Gediget i 60 minuter"
2021-11-10 08:23
Tibro IBK herr vs Sandared IBS omgång 3 div.3

Tibro IBK gjorde en mycket stark insats när laget tillfogade Sandared sin första förlust. Ett taggat Tibro vann bortamötet med 9-2.

Tibros tränare Christopher Uhrbom var mycket nöjd:

- Vi gör en gedigen insats i 60 minuter helt enligt vår gameplan.

Resultatet betyder att Tibro hakar på i toppen av division 3-serien och laget som har hög ambition verkar nu ha fått upp ångan.

Sandared tog ledningen i matchen, men Tibro kom igång och hade ledningen med 4-1 efter den första perioden. Laget öste sedan på i den andra perioden och hade 7-1 i ryggen när det var dags för den andra periodvilan.

I tredje perioden gjorde Tibro två mål innan Sandared fick ett tröstmål med 45 sekunder kvar att spela.

En bra match av Tibro som verklugen visar att de har kapacitet att vara med i toppstriden.

- Efter en lite trevande inledning av serien har vi nu kommit igång bra och hela laget presterade bra i den här matchen, vilket bådar gott inför fortsättningen, säger Uhrbom som vill lyfta fram målvakten Oskar Gradh lite extra.

Den här matchen ingår i den tredje omgången och redan på fredag 12 november är det dags ingen för Tibros herrar att spela bortamatch i division 3-serien. Detta mot Södra Ving.

Nästa hemmamatch för våra herrar är mot IBF Horsby 5/12 kl.17.00.

Kommande helg spelas hemmamatch för vårt juniorlag i Baggebo söndag 14/11 kl.17.00 och pojkar i P13 14/11 kl.13.30.