TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel

Förlust mot Stöpen efter tight match
2021-09-08 00:11

Säsongens första träningsmatch slutade med 9-11, förlust efter en svängig match både resultatmässigt och nivåmässigt. Tibro började bäst och gjorde tidigt 1-0 genom tremålsskytten Axel Lindberg. Dock vände Stöpen innan perioden var slut och vann densamma med 1-2.

I andra perioden gjorde Tibro ett ryck och kunde gå till periodvila med 5-4 på tavlan efter att ha gjort tre snabba mål och vänt underläge till ledning. Sista perioden svängde mycket och Stöpen ledde som mest med tre bollar vid ställningen 4-7 och med 10 min kvar att spela var det återigen tight när Tibro kvitterade till 8-8.

Matchen punkterades när Emil Lilja, med Tibro som moderklubb, förvaltade ett friläge och skrev slutresultatet till 9-11.

Publiken i Baggebohallen fick stundtals se två lag som bjöd upp till fight med en del känslor trots att det var träningsmatch vilket är ett gott tecken, nu är det igång igen. Det var ringrostigt på sina håll vilket är förståeligt då lagen spelade första matchen sedan oktober 2020. Positivt för Tibros del var att 15 årige Simon Karlsjö gjorde herrlagsdebut och krönte insatsen med ett mål!

Vi önskar Stöpen lycka till i serien och ser fram mot en ny träningsmatch i Baggebohallen när Halna kommer på besök kommande helg.