SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TIBRO INNEBANDYKLUBB
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel
Herrseniorer

Välkommen Kristoffer Gustavsson!
2021-07-31 10:23
Kristoffer Gustavsson

Vi har glädjen att presentera ett tillskott i herrtruppen inför säsongen 21/22. Det är Kristoffer Gustavsson som ansluter från Stöpen IBK.

- I Kristoffer får vi en smart poängspelare, vinnarskalle och en ledare, en perfekt pusselbit till vårt lagbygge. Det är få spelare i närområdet som har den profilen så jag är nog gladast av alla över att just Kristoffer väljer att spela i Tibro, säger huvudtränare Christopher Uhrbom.

-Jag har kommit till ett vägskäl i hur livet ser ut där jag behövt ställa mig frågan hur jag vill att min innebandykarriär ska se ut framöver. Det landade i att jag kommer spela i Tibro kommande säsong, och det känns som helt rätt val för mig.
De har ett spännande lag som vill spela underhållande innebandy, och en väl fungerande förening runt om som stöttar på bästa sätt. Känslan är att både laget och föreningen hör hemma högre upp än division 3.
Jag ser fram emot utmaningen att hjälpa de! m ta steget upp till nästa division säger Kristoffer och fortsätter:

-Jag förväntar mig att jag kommer tillföra rutin, och förhoppningsvis lite spetskvalitet, till ett redan talangfullt och väl utvecklat lag. Utöver det hoppas jag, med min erfarenhet, kunna bidra till att klubbens talangfulla ungdomar kan ta ytterligare kliv i deras utveckling.
Målet för mig är glasklart, att ta steget upp till division 2, och jag kommer göra mitt yttersta för att det ska ske.

Varmt välkommen Kristoffer och ett tack till Stöpen för en smidig övergång!


Nyhetsarkiv
2017-08-29 19:49
 
Sponsorer