Ledarna
Tibro IBK P09/10 vinnare i Örebrocupen
2022-04-10 18:14

Vinst i Örebrocupen för P09/10!
Efter tufft motstånd i gruppen där laget presterade bättre och bättre blev det på söndagen B-slutspel. Efter att ha besegrat IBK Runsten och Enebybergs IF och endast släppt in 2 mål stod Djurö Vindö IF för motståndet i finalen.
Det blev en jämn tillställning med 0-1 underläge efter första perioden där Tibro kvitterade till 1-1 fyra minuter in i andra perioden. Resultatet stod sig och matchen avgjordes på straffar.

Stor straffhjälte blev William Larsson som räddade två straffar.

Målskyttar i finalen:
Elliot Uhrbom
Alex Windestål (straff)
Vincent Samuelsson (straff)

Nyckeln till cupsegern var en stark defensiv och duktiga målvakter kombinerat med stor vilja och kämparglöd från hela laget!

Vi gratulerar P09/10 till lagets första cupseger!