TIBRO Innebandyklubb
Glädje och gemenskap - Demokrati och delaktighet - Allas rätt att vara med - Rent spel
Välkommen till Tibro Innebandyklubb!
Vi finns i Tibro och spelar våra hemmamatcher i Sporthallen Tibro. Vi har lag från ungdomar till seniorer och både pojklag och flicklag.

Ni hittar oss här;
Sporthallen Tibro
Gymnasiegatan 27
54332 Tibro

Stöd Tibro IBK när du handlar julklappar!
2017-12-06 22:43
Här hittar du julklapparna som samtidigt stödjer Tibro IBK
Handlar du dina julklappar på nätet? Glöm då inte att gå via Sponsorhuset! Ett extra klick och både du och Tibro IBK får pengar tillbaka utan att julklappen kostar något extra för dig.
Pojkar 01/02
Referat: Tibro IBK - IBK Elfhög
Matchen mot Elfhög den 18 nov är inställd!
2017-11-17 22:11, Pojkar 01/02
Elfhög får inte hop något lag till matchen den 18 november så matchen blir tyvärr inställd.
Du får gratisprodukter från ICA till ditt husdjur!
2017-11-16 11:45
Nu får du som registrerar dig som medlem på Sponsorhuset gåvor från ICA.

Detta gäller dig som har ICA-kort och du kan enkelt hämta ut produkterna i vilken ICA-butik som helst i Sverige.

Vi vill så klart också att du ska börja handla via Sponsorhuset, det tjänar både du och Tibro IBK på. Registrera dig här: https://www.sponsorhuset.se/tibroibk/bli-medlem/t/kampanj/ica
Tibro IBK på SSL-Match, Mullsjö AIS vs IBF Falun
2017-11-09 15:22
Häng på och se SSL-match i Mullsjö!
26 November åker alla som vill från Tibro IBK, närmare 100 personer,
på föreningsresa och besöker SSL-matchen, Mullsjö AIS vs IBF Falun i Nyhemshallen.
Vi blir 2 stora bussar från Enbom Buss som åker till Mullsjö.
Finns fortfarande platser kvar!!
Vill du/ ni åka med, maila då ekonomi@tibroibk.se.

Magnus Lindberg
ordförande
Var hittar jag ansökan om Reseersättning?
2017-11-06 22:10
Här finner du Reseersättning
Länk till formuläret är flyttat till menyalternativet MATCHER, och som syns enbart om medlem har loggat in på hemsidan. Denna flytt är för att det ska bli lättare att hitta formuläret.

Syns inte menyalternativet?
Ni behöver logga in på hemsidan för att komma åt formuläret till Reseersättning.

Saknar du inloggning?
Klicka på "Logga in" uppe till höger, välj "Logga in som MEDLEM/MÅLSMAN" skriv in den mejladress som finns registrerad på dig i vårt register, och fortsätt inloggning. Är ni osäker på vilken mejladress som finns, eller om ni önskar en annan, skicka fråga till info@tibroibk.se.
Flickor & Pojkar 07/08, 09/12 01:00
Pojkar 04, 18/11 11:35